• Imatrikulácia prvákov

          • Vo štvrtok 29.2.2024 sa konala Imatrikulácia prvákov - slávnostné privítanie prváčikov medzi žiakov našej školy, na ktorom museli predviesť svoju múdrosť, šikovnosť a obratnosť. Po sľube prvákov ich pani riaditeľka pasovala za žiakov našej školy. Všetkým prváčikom želáme veľa úspechov v škole. 

          • Veľkonočná burzička

          • Milí rodičia,

            príďte sa pozrieť na našu "Veľkonočnú burzičku" a okrem iného stráviť aj peknú nedeľu so svojimi deťmi. Deti budú mať možnosť zdobiť kraslice, či upliesť si korbáč. Vy sa môžete medzi tým pohostiť, občerstviť, posedieť si, stretnúť sa a porozprávať s priateľmi a známymi.

            A ak máte doma nepotrebné zachovalé veci (odevy, obuv, knižky, hračky,...), ktoré vám už neposlúžia, ale iným by ešte poslúžiť mohli, prineste ich, prosím, do školy na našu „Veľkonočnú burzičku“ do 13.3.2024. Výťažok z burzičky pôjde na školu Streženice.

            Vopred veľmi pekne ďakujeme.

                                                                    Kolektív školy

          • Divadelné predstavenie

          • Dňa 29.2.2024 (štvrtok) sa o 9,00 hod. uskutoční pre deti a žiakov našej školy divadelné predstavenie Ali Baba - zbojnícka rozprávka.

          • Ak môžete, darujte svoje percentá z daní škole

          • Milí rodičia, priatelia, známi,

            ak môžete a ešte neviete komu darovať svoje 2% alebo 3% z daní, prosím, darujte ich našej škole cez občianske združenie Maximum 4 Streženice, s ktorým sme nadviazali spoluprácu. Všetky vaše darované finančné prostriedky budú poskytnuté našej škole. Tlačivo si môžete vyzdvihnúť v škole u riaditeľky alebo v zborovni, prípadne si ho môžete stiahnuť priamo zo stránky. Vyplnené tlačivo, prosím, odovzdajte v škole (nie na Daňový úrad) najneskôr do 27.4.2024. Vopred veľmi pekne ďakujeme.

                                                                                                                               Kolektív školy